Tapahtumia - liity mukaan iloiseen jouk-

koomme!

Päivitetty 02.23

Terve T

Länsi-Savoon laitetaan ilmoituksia jatkossa , ohjelma muutoksista ja peruutuksista. Haluaisimme kuulla mielipiteen miten tiedottaminen saavuttaisi jäsenemme parhaiten. Nyt ilmoituksemme on luettavissa Länsi-Savosta Mikkelin kaupunkilehdessä kerhopäivää edeltävänä keskiviikkona.

 • KEVÄÄN  ohjelma 

 • MIKKELIN SEUDUN PARKINSON KERHON SEURAAVA KERHOPÄIVÄ
  Kokoontuu ti. 28.3 klo 12.00-14.00 Estery-talolla Otto Mannisenk. 4. Ajassa muutoksia.

 • Tervehdys kaikille Tulevan kerhopäivän ohjelma muuttuu alkuperäisuunnitelmasta, koska meillä on käytettävissä vain yksi huone. Joten  rentouttavan  kaksituntisen olemme  koonneet. Kahvin jälkeen kuulemme hanuri-musiikkia ja laulamme sen säestyksellä. Leo Meriläinen Otavasta on lupautunut viihdyttämään meitä kahvipalkalla talkoohengessä. Sovitetaan johonkin väliin pieni jumppa ja tarvittavat ajankohtaiset asiat.
  Seppo ja
  Kevätmieltä

 • BOCCIA-PELI kaikille sopiva matalan kynnyksen liikuntamuoto. Pelipäivämme on joka keskiviikko klo 14.30-16.00 ja paikka on päivä Kiiskinmäentie 4 ) 

 • Kyyhkylän liikuntaryhmä  ei jatku tällä hetkellä. Osan Ehdotuksia ja lisää osallistujia (1 0 hlön ryhmä)      kaivataan!  

 • Pelit Kiiskinmäen päiväkeskus (Kiiskinmäentie) Boccian peluuta aloitamme näillä näkymin loppiasen jälkeen keskiviikkona klo 14.30-16 / harve  
 • Kaupungin liikunnanohjaaja Matti Poutiaisen tasapainojumppa pyörii - kannattaa kysyä paikkaa kaupungin vaihteesta jos kiinnostaa. 

TAPAHTUMAT ESTERY-talolla Otto Mannisen katu 4, jollei toisin ilmoiteta. Tapahtumiin lähtö on myös samassa osoitteessa. Estery-talolla on luettavissa PARKINSONLIITON lehti HERMOLLA, esitteitä, jäsenlomakkeita ja liiton lehdestä selviävät muut valtakunnalliset tapahtumat.

Tietoja Mikkelin kaupungin liikuntaryhmistä www.kuntapalvelut.fi/mikkeli tai puh. 015 194 2400.


KERHO liikuttaa 2023 

Tänne päivitämme jatkuvista tapahtumista tiedot.

A Bocciapelit 

Bocciaa pelaillaan  keskiviikkoisin - tarkista tammikuun aloituspäivä!

Boccia pallopeli on maksuton ja kaikille avoin. Tarkista päivitykset peliaikoihin tältä sivulta (peruutukset mahdollisia). Vastuuhenkilö Kari Ollikainen 0400 153985. Harjoitusten perusteella valitaan joukkueen pelaajat Kuopion Kilipailuihin sitten kun aika sellaiset suo. Sisäkengät ja mukavat vaatteet.  Kyselkää kimppakyytejä. 

B Kyyhkylän liikuntaryhmä

Ryhmä voisi jatkua jos porukkaa saataisiin kokoon 10 hlön. 

 • Kyyhkylässä (Kyyhkyläntie) liikuntaryhmä jatkuu 
 • maanantaisin klo 12-14 19.9.-17.10. ja loppu vuosi tauolla  21.11 (ja 19.12.)
 • Päiväksi saimme maanatain kokoonnumme kuun ensimmäisenä maanantaina kello 12-14 . Ohjelmaan kuuluu kuntosali ja toisella tunnilla liikuntasalissa monipuolista liikkumista toiveita unohtamatta ja altaallekin  toiveiden mukaan.
 • Maksu kävijöiden mukaan perus 15€. 
 • Tule mukaan ryhmään, niin saamme sen jatkumaan. Kysy lisää 0503703077

C. Neuron tasapainojumpparyhmä

Jatkuu Puistokatu 1, Mikkeli. Mikkelin kaupungin liikunnanohjaajana Matti Poutiainen (044 794 2406) syys- ja kevätkausi, tiedustele paikkaa. Mikkelin kaupunki järjestää. Suosittu mukana ollut 20 liikkujaa. Tämän jatkot on varmistettava soittaen.

D Parkkiskerhon oma keilailuvuoro 

Myös suunniteltu ja vielä toteutusta vailla. Hinta määräytyy myöhemmin, kengät kuuluvat perittävään maksuun. Innokkaimmat voivat kerätä oman ryhmän, kun pääsevät vauhtiin. Keilailumahdollisuus myös Estery-talon vuorolla torstaisin. Radat varattava ajoissa, kysy lisää sihteeriltä. ei toteutunut 

E. Vertaistukiryhmät

 • Omaisten vertaistukiryhmä - ohjaaja Pirkko Hytösen (040 7077 459)
 • Dystonia-vertaistukiryhmä ei toiminnassa tällä hetkellä. Etsitään uutta vetäjää. 
 • Vertaistukiryhmä vastasairastuneille - ohjaaja Seppo Puntanen (0400 863407)
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita